Vibrasjonsskader

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
13/07/2011

(Arbeidstilsynet:) 9 prosent av arbeidstakerne i Norge er utsatt for vibrasjonar i en betydelig del av arbeidsdagen. Vibrasjonar kan føre til skade på nervene og blodtilførselen til hendene og til skade på muskler og ledd. De som blir rammet kan oppleve stadig tilbakevendende problem med "hvite fingre". Det er særlig mannsdominerte yrker, som metallarbeidere på verkstad, tømrere, rørleggere, vei- / steinarbeidere, industriarbeidere og andre bygghåndverkere som er utsatte. Typiske verktøy som gir mye vibrasjon er meislemaskiner, borhammere, motorsager, vinkelslipere, muttertrekkere etc

Vi bistår klienter over hele landet med erstatning etter yrkesskade.

Alle yrkesskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en yrkesskade, noen ganger flere år. Yrkesskadeforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand når de har akseptert at du har fått en yrkesskade, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved yrkesskade.

Les også våre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater