• Hovedside>
  • 135 millioner er utbetalt i erstatning etter svineinfluensavaksine

135 millioner er utbetalt i erstatning etter svineinfluensavaksine

(NPE:) Norsk pasientskadeerstatning (NPE) har hittil utbetalt 135 millioner kroner i erstatning til personer som har fått skader etter å ha fått vaksinen Pandemrix mot svineinfluensa. – Siden mange av sakene fortsatt ikke er ferdigbehandlet vil dette beløpet øke i tiden framover, sier direktør Rolf Gunnar Jørstad.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
23/09/2014

Vaksinasjonen mot svineinfluensa ble gjennomført høsten 2009 og vinteren 2010. NPE er erstatningsansvarlig ovenfor de som har fått sykdom eller skade etter vaksineringen.

Hittil har 91 personer fått erstatning, og erstatningsutbetalingene har så langt kommet opp i 135 millioner kroner. – Det er viktig at de som har fått en skade etter vaksinen får den erstatningen de har krav på, sier Jørstad.

Våre advokater bistår deg få erstatning etter pasientskade

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater