• Hovedside>
  • Mirakeljenta får erstatning etter trafikkulykke

Mirakeljenta får erstatning etter trafikkulykke

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
29/09/2015

(Budstikka.no:) «Mirakeljenta» er nå tilkjent erstatning etter alvorlig trafikkulykke hun ble utsatt for. Jenta ble påkjørt og slept under en bil etter trafikkulykke i 2009. Hun får nå erstatning fra flere forsikringsselskaper.

Jentas advokat, Håvard Bjørnstad i Codex Advokat Oslo AS, ønsker ikke å si hvor mye hun får i erstatning, men sier at hans inntrykk er at familien er tilfreds med utfallet av oppgjøret.

Dermed kan det være satt punktum for en av de mest spesielle trafikkulykkene her til lands.

– En slik prosess må nødvendigvis ta en del tid, for man må regne i hvert fall minst et par år før en skade kan ansees så stabil at man kan gjøre opp medisinske status, og se om det finnes en varig skade. Et forløp på fem år er ikke uvanlig i slike saker, sier advokat Håvard Bjørnstad.

Les hele artikkelen om mirakeljentas erstatning etter trafikkulykke

Les også om erstatningen til jenta her:

Våre advokater bistår deg ved trafikkskade!

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker.

I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved trafikkskade.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater