NPE slaktes av pasientene

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
04/09/2017

(VG Nett:) 74% av brukerne er misfornøyde med Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) . VG Nett melder om at dette er resultatene i en undersøkelse TNS Gallup har gjort for NPE. Særlig er det oppfatningen av virksomheten som bekymrer. Kun 30 prosent av de spurte opplever at NPE har pasientene i fokus. 40 prosent er uenige i dette.

Advokat i Codex Advokat Oslo AS mener erstatningsordningen ville tjent på å innføre mer personlig saksbehandling.

- Jeg tror ikke det ville kostet mye å inkludere et personlig møte i saksbehandlingen. I noen tilfeller ville en slik samtale også avdekke kritikkverdige forhold som klageren av ulike årsaker ikke trodde var vesentlige, sier advokaten.

Les artikkelen om slakten av NPE her.

La våre advokater hjelpe deg i pasientskadesaken

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen front

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater