• Hovedside>
  • Stråleskade gir soldater yrkesskade

Stråleskade gir soldater yrkesskade

(Dagbladet.no:) Stråleskade rammer soldater på Norsk skip. Det norske kystvaktfartøyet KV Nordkapp ble utsatt for uønsket bestråling da det deltok på en øvelse.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
09/06/2017

Flere av besetningen på KV Nordkapp, meldte fra om ubehag etter at de kom i kontakt med stråling av ukjent type. Det er for tidlig å si noe om soldatene har fått en varig yrkesskade som kan gi krav på erstatning. Har man fått en yrkesskade vil det normalt lønne seg å ta kontakt med advokat.

Les artikkelen om soldatenes strålingsskade

Få advokatbistand

Ingen yrkesskader er like og må derfor håndteres på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. Les mer om hvordan forsikringsselskapene vurderer en personskade i vår artikkel om emnet.

I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en yrkesskade. Yrkesskadeforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand når de har akseptert at du har fått en yrkesskade, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved yrkesskade.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater