• Hovedside>
  • Svineinflensavaksinen Pandemrix kan gi flere erstatning

Svineinflensavaksinen Pandemrix kan gi flere erstatning

(Aftenposten:) Ny forskning fra Sverige og Finland viser at også voksne kan være utsatt for å utvikle narkolepsi etter vaksinering med svineinfluensavaksinen Pandemrix. Tidligere studier har vist at barn og unge kan få sovesyken.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
22/09/2014

Norsk Pasientskadeerstatning forbereder seg på at flere voksne har krav på erstatning etter at de tok vaksinen Pandemrix mot svineinfluensa for noen år siden. Det går frem i en pressemelding fra NPE.

Norske myndigheter gikk aktivt ut og anbefalte befolkningen å ta vaksine mot svineinfluensa i 2009 og 2010. I Norge ble 2,2 millioner vaksinert.

Norsk pasientskadeerstatning har betalt ut nesten 10 millioner kroner for skader forårsaket av massevaksineringen mot svineinfluensa for tre år siden.

Les artikkelen om erstatningskrav etter svineinfluensavaksinen Pandemrix.

Våre advokater bistår deg få erstatning etter pasientskade

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater