Unngå trafikkulykke i påsken

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
04/09/2017

Det er stor trafikk på utfartsveiene hver påske. Det fører dessverre til mange trafikkulykker i løpet av høytiden. Været på denne tiden av året raskt kan skifte mellom varm vår og full vinter. Særlig i høyden er det viktig å være forberedt på plutselige væromslag.

Les Trygg Trafikk sine tips for å unngå trafikkulykke i påskeferien.

Få advokatbistand hos oss med krav om erstatning etter trafikkulykke!

Blir du skadet i en trafikkulykke kan du ha krav på erstatning. Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om du får advokatbistand fra en advokat med erfaring fra slike saker.

I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater