Økning i erstatningsutbetalinger

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
27/08/2013

(FinansNorge:) De totale erstatningene i skadeforsikring ble 18,5 milliarder kroner i første halvår 2013, ifølge Finans Norges skadestatistikk. Det er en økning på nær 19 prosent i forhold til samme periode i fjor. Motorvognskader utgjør nesten halvparten av de totalt 818 000 innmeldte skadene til skadeforsikringsselskapene i årets første halvår. Det var i alt 404 000 motorvognskader i første halvår 2013, noe som er 10 prosent høyere enn i samme periode i fjor. Erstatningene for motorvogn har økt med 4,3 prosent til 6,5 milliarder kroner.

Våre advokater bistår deg etter personskade!

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand , jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved personskade.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater