• Hovedside>
  • Fødselsskader skyldes menneskelig svikt

Fødselsskader skyldes menneskelig svikt

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
24/09/2018

(NRK:) Fødselsskader skyldes hovedsakelig menneskelig feil. Dette avdekkes i en undersøkelse av fødselsskadesaker som har fått medhold hos NPE i perioden fra 1994 til 2008. I 93 prosent av tilfellene skyldes skadene en personlig svikt. Det er som regel enten jordmor eller fødselslege har gjort feil.

Les artikkelen om årsaken til fødselsskader her

Våre advokater bistår deg få pasientskadeerstatning!

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Dette er særlig viktig ved fødselskader, hvor erstatningen får avgjørende betydning for ditt barns videre muligheter i livet. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater