• Hovedside>
  • Gjensidige og Tryg får flest klager

Gjensidige og Tryg får flest klager

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
06/03/2013

(Dine Penger:) Gjensidige og Tryg er de forsikringsselskapene som det klages mest på i Finansklagenemnda, og hele 27% får medhold i klagene sine mot Gjensidige når saken avgjøres av Finansklagenemndas sekretariat. Det samme tallet for Tryg er 20.

De fleste klagesakene blir behandlet i sekretariatet. Avgjørelsene er basert på praksisen i tidligere, lignende saker. Mellom åtte og ni saker behandles her. Omtrent én av fire forsikringskundene når frem. Hvor stor sjanse du har til å vinne frem, varierer etter hvilket forsikringsprodukt du klager på.

Våre advokater bistår deg etter personskade!

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand , jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved personskade.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater