• Hovedside>
  • Mammografi og kreftbehandling kan gi pasientskadeerstatning

Mammografi og kreftbehandling kan gi pasientskadeerstatning

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
04/09/2017

(Vårt Land:) Mammografi kan påvise svulster som ikke er kreft, og derved utløse en feilaktig kreftalarm. En ny studie viser en sterk økning i forekomsten av brystkreft i Norge, og konkluderer med at omtrent hele økningen skyldes at Mammografiprogrammet avslører svulster som ikke er kreft.

Kvinner som har fått kreftbehandling for kreftsykdom de ikke har, kan ha rett til erstatning. For å ha rett til erstatning, må man ha lidt et tap, enten i form av økonomisk tap eller mén. Å operere bort et bryst kan bli regnet som et slikt tap.

La våre advokater hjelpe deg i pasientskadesaken

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater