• Hovedside>
  • Pasient fikk 6 millioner i erstatning

Pasient fikk 6 millioner i erstatning

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
09/12/2013

(VG:) Pasient fikk 6 millioner for unødvendige rotfyllinger fordi tannlegen rotfylte seks tenner - uten å finne ut hvor smertene stammet fra. Aldri før har noen blitt tilkjent en så høy erstatningssum fra en tannlegesak i privat sektor, opplyser Norsk pasientskadeerstatning.

Gjennom hele behandlingen, men også i tiden etterpå, har tannlegepasienten hatt redusert inntekt på grunn av smertene.

Vedkommende har i tillegg hatt store utgifter med den omfattende tannbehandlingen. NPE forventer også at pasienten vil tape inntekt også i fremtiden.

Les mer om tannlegeskaden her.

Våre advokater bistår deg få erstatning etter pasientskade

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater