75 millioner til vaksineofre

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
09/10/2012

(Aftenposten) Så langt har 19 personer fått erstatning etter å ha blitt syke av svineinfluensa-vaksinen. Regjeringen belager seg på å betale ut erstatninger til langt flere.

2,2 millioner nordmenn - 45 prosent av befolkningen - ble vaksinert med Pandemrix for å verne folk mot svineinfluensapandemien. Nesten 600 000 var barn og unge under 19 år.

Men for noen barn var ikke vaksinen ufarlig, slik Folkehelseinstituttet først påsto. Mange barn fikk den alvorlige sykdommen narkolepsi. Så langt er er det betalt ut nesten 10 millioner kroner i erstatning til vaksineofre. I forslaget til statsbudsjett er det tatt høyde for enda flere betalinger.

Les artikkelen her

Våre advokater bistår deg få erstatning etter pasientskade

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen front

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater