• Hovedside>
  • Erstatningsoppgjør og skitne triks

Erstatningsoppgjør og skitne triks

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
24/02/2017

(VG Nett:) Profilerte erstatningsadvokater, som advokat Finn Linde Eriksen i Codex Advokat Oslo tar et oppgjør med forsikringsbransjen, og varsler om utstrakt bruk av uthalings-strategi og tøffe metoder mot kunder som har blitt skadd i trafikkulykker eller i arbeidslivet.

- I min praksis er det Gjensidige og Tryg som oppleves hardest mot klientene. Det er bare offentlige ordninger, som for tiden er verre å forholde seg til. Men også andre selskaper bruker knep for å trøtte ut de skadelidte, sier advokat Finn Linde Eriksen.

Det understrekes at behandlingstiden varierer fra stort saksbehandler til saksbehandler. Det er flere pågående saker hvor klienter har slåss mot Gjensidige i flere år.

Les artikkelen om erstatningsoppgjør og skitne triks her.

Våre advokater bistår deg etter personskade!

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand , jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved personskade.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen front

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater