• Hovedside>
  • Forsikringsselskapene overvåker kunder ved personskade

Forsikringsselskapene overvåker kunder ved personskade

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
29/06/2017

(Aftenposten:) Datatilsynet var i vår på tilsyn hos Gjensidige og fant ut at forsikringsselskapet ikke oppfylte loven på flere områder. De har truet med å trekke konsesjonen tilbake og har varslet en bot på 600.000 kroner om Gjensidige ikke rydder opp. Selskapet hadde ifølge tilsynet altfor dårlige rutiner for hvordan de håndterer personopplysninger etter blant annet skjult overvåking. Advokat Finn Linde Eriksen i Codex Advokat Oslo har flere års erfaring med utredere fra forsikringsbransjen, og mener forsikringsselskapene ofte ser bort fra de etiske retningslinjene som gjelder for bransjen.

Les også artikler fra Dagens Næringsliv om samme tema:

Artikkel del 1

Artikkel del 2

Våre advokater bistår deg etter personskade!

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand , jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved personskade.

Vi bistår klienter over hele landet. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om din personskade

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater