• Hovedside>
  • Gjensidige får ny bot for spionasje mot kunder

Gjensidige får ny bot for spionasje mot kunder

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
24/07/2014

(VG Nett:) Gjensidige Forsikring får en bot på 600.000 kroner av Datatilsynet for å ha spionert på kunder. Også i fjor høst ble selskapet bøtelagt for det samme. Den gang godtok selskapet boten, som også da var på 600.000 kroner.

Juridisk fagdirektør Cecillie Rønnevik i Datatilsynet mener forholdene er sterkt klanderverdige og håper at bøtene sender et sterkt signal til forsikringsbransjen. Hun understreker at Datatilsynet ser svært alvorlig på saken.

Les artikkelen om Gjensidige og boten fra Datatilsynet

Les også våre andre artikler om hvordan forsikringsselskapene overvåker sine kunder, og fra Dagens Næringsliv om samme tema:

Artikkel del 1

Artikkel del 2

Våre advokater bistår deg etter personskade!

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand , jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved personskade.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen front

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater