• Hovedside>
  • Nei til Frontkollisjoner fikk 100.000,-

Nei til Frontkollisjoner fikk 100.000,-

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
02/01/2013

Familien døde i frontkollisjon, men midt oppe i sorgen etter tragedien så vokste det frem et intenst engasjement hos Geirr Tangstad-Holdal. Han dannet foreningen «Nei til Frontkollisjoner», som kjemper for midtsikring av norske veier. Nå får foreningen kr 100.000,- til sitt arbeid med å få sikret norske veier bedre mot frontkollisjoner.

Det var VGs sjefredaktør og administrerende direktør Torry Pedersen som gratulerer Geirr Tangstad-Holdal (t.v.) med årets store nissebeløp fra avisen - som går til kampen mot dødsulykker.

Les om tildelingen til foreningen "Nei til frontkollisjoner" her.

Våre advokater bistår deg med krav om erstatning etter trafikkulykke!

Blir du skadet ved en trafikkulykke, kan du ha krav på erstatning på lik linje med andre trafikkskadesaker. Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved trafikkskade.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen front

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater