Erstatningskrav etter forsinkelser ved Bærum sykehus

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
08/01/2011

(Budstikka:) I november 2008 oppdaget kvinnen en hurtigvoksende kul på ryggen.

Kort tid etter sendte fastelgen en henvisning til Bærum sykehus for å få kulen fjernet. Først sist fredag fikk hun svar - med tilbud om time i mars, nesten halvannet år etter at henvisningen var sendt. Da hadde kvinnen allerede selv fått kulen fjernet ved et privat sykehus.

Kvinnen ble rammet av den sykehusskandalen som er blitt avdekket de siste ukene, hvor pasienter ikke har fått den oppfølging de har krav på etter ventelistegarnatien. Enkelte sykehus kan bevisst ha trikset med ventelistene for å spare penger.

Forsinket behandling kan være feilbehandling. Manglende oppfølging fra sykehus og/eller behandler kan gi krav om erstatning etter ordningen for pasientskadeerstatning.

La våre advokater hjelpe deg i pasientskadesaken

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Les også:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater