Tabbeleger setter pasienter i fare

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
08/01/2011

NRK: Leger som har begått mange og store feil, som har satt pasientenes liv og helse i fare, får likevel jobb i Norge uten at det foretas noen bakgrunnsundersøkelser. Udugelige leger er farlige for pasientene, og kan medføre at pasientene får store erstatningskrav.

Det finnes ikke noe nordisk register for tilsynssaker, og det er derfor vanskelig å fange opp om den aktuelle legen har en tabbehistorikk når det skal ansettes. Legene flytter fra sykehus til sykehus etter hvert som de begår nye feil. Sykehus i hele Norden rapporterer om problemer med de såkalte nomadelegene.

Les hele artikkelen og se web-tv fra NRK om tabbelegene.

La våre advokater hjelpe deg i pasientskadesaken

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Les også:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater