Pasientskader gir rekorderstatninger

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
08/01/2011

VG nett melder om at erstatningsutbetalinger etter pasientskader når nye høyder. I 2009 utbetalte Norsk Pasientskadeerstatning 740 millioner kroner i erstatning. Dette er det høyeste samlede sum som er utbetalt i erstatning noensinne.

NPE melder videre om at 2010 ligger an til å bli et enda travlere år, da første kvartal viser en oppgang i antall krav med 15%, med totalt 1157 erstatningskrav.

Mange feil fra leger og økt bevissthet om muligheten til å søke erstatning gir flere og høyere erstatningskrav.

Les mer om rekordåret fra 2009 her.

La våre advokater hjelpe deg i pasientskadesaken

Alle pasientskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den pasientskadeerstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om pasientskadeerstatning, noen ganger flere år. Etter at NPE har bekreftet at det foreligger en pasientskade, plikter NPE etter en egen forskrift å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.

Les også våre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater