Klemskadet jente (15) nektes informasjon fra Norwegian

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
08/04/2022

(VG:) Michelle (15) ble skadet da hun bordet et Norwegianfly på vei til Spania. Hun fikk først dekket sine umiddelbare ugifter fra selskapet, men så nektet Norwegian for at hun hadde blitt skadet i flyet likevel. Norwegian mener det er umulig at døren kan ha lukket seg automatisk og klemt hånden hennes, noe jenta heller ikke har hevdet skjedde.

Les mer om klemskade og erstatning her.

Jenta har ikke krevd selskapet for noen erstatningssum, men ønsker en trygghet for det tilfelle at hånden skulle bli varig skadet etter at den kom i klem i flydøren.

Les VGs artikkel om jenta med klemskade og hennes kamp mot Norwegian.

Våre advokater bistår deg etter personskade!

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand , jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved personskade.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater