Trafikkulykker ga mye bulking i vinter

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
10/09/2018

(FNO:) Glatte veier og kraftig snøfall har gitt mye bulking i starten av det nye året. Den snørike januar-måneden i fjor resulterte i 30-40 prosent økning i påkjørsler bakfra, ulykker i kryss og møteulykker.

Forrige vinter var hele landet dekket av snø samtidig over en lengre periode, noe som er uvanlig. Januar skilte seg ut med kraftig snøfall og deretter en lang periode med glatt føre. I januar i fjor var det 30 prosent flere trafikkskader enn gjennomsnittet for januar de siste 19 årene.

Det var 6206 påkjørsler bakfra i januar 2010, noe som er en økning på 32 prosent sammenlignet med samme måned i 2009.

Våre advokater bistår deg med krav om erstatning etter trafikkulykke!

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved trafikkskade.

Vi bistår klienter over hele landet. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om din trafikkulykke og erstatningssak.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater