• Hovedside>
  • Nyheter>
  • Nrk.no: Tryg aksepterte ikke vedtaket til FinKN, Ronny måtte selge huset

Nrk.no: Tryg aksepterte ikke vedtaket til FinKN, Ronny måtte selge huset

Ronny Kristensen måtte slutte i jobben som sjømann på grunn av hørselsskader. I to år har Tryg Forsikring nektet å betale ut lisensforsikringen Kristensen hadde rett til.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!


I fjor konkluderte Finansklagenemnda med at Tryg på feil grunnlag hadde gitt flere sjøfolk avslag på krav om utbetaling.Tryg valgte å ikke følge sjømannslegen sitt vedtak om at sjøfolkene var arbeidsudyktige.

Nå vil Finanstilsynet ha en forklaring fra Tryg, på hvorfor de ikke fulgte klagenemnda sitt vedtak. Konsekvensene av dette ble store og alvorlige for mange, deriblandt Ronny Kristensen.

Kristensen uttaler følgende til nrk.no: – Det har gjort at vi har måtte ta forskjellige grep med liva våre, som å selje huset – flytte frå det vi hadde – for å finne ein rimelegare plass å bu.

Les hele saken på nrk.no.

Har du spørsmål om om en forsikringssak? Våre advokater har 20 års erfaring med personskader og erstatningsrett. Spør advokaten.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen front

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater