Trafikkulykker over hele landet

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
08/10/2018

(Lofotposten:) Ferietid er trafikkulykketid, noe som merkes over hele landet. Statistikken viser at fem personer omkom i ulike trafikkulykker bare denne ene helgen.

- Det har vært en helg med stor trafikk og det vil bli mye søndag kveld når mange avslutter ferien, sier Tov Svalastog, konstituert sjef for Utrykningspolitiet, til NTB. Ferietrafikken er stor og det er i de tre sommermånedene flest mennesker mister livet på veiene.- Det er en kombinasjon av at mange er ute, at mange er ukjente med å kjøre lenge, tungt lastede biler, irritasjon, kjøring i påvirket tilstand og sommervarme, sier Svalastog.

Les artikkelen om trafikkulykker fra Lofotposten.

Våre advokater bistår deg med trafikkskadesaken!

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved trafikkskade.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater