Unngå båtulykker og erstatningskrav

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
09/06/2017

(VG Nett:) Uaktsomhet til sjøs kan medføre båtulykker. Er båten du eier innblandet i en båtulykke, risikerer du erstatningsansvar selv om det ikke var du som førte båten da ulykken skjedde. En båtfører som er uaktsom er erstatningsansvarlig for de skader som uaktsomheten gir, og dette ansvaret deles med eieren av båten.

Les VGs nyttige tips om hvordan man best kan unngå å havne i et slikt ansvar. Sentralt i båtførertipsene står båtførerprøven, som anbefales alle båtførere. Fra 01.05.2010 er denne også obligatorisk for alle under 30 år som skal kjøre større båter i norske farvann.

Les tipsene her

Våre advokater hjelper deg med erstatningssaken!

Alle personskader, også etter båtulykker, må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en båtulykke med personskade, noen ganger flere år. Etter skadeserstatningsloven skal du som en del av erstatningen få dekket rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand..

Vi bistår klienter over hele landet. Ta kontakt med oss i dag for å få en uforpliktende samtale om din erstatningssak.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen front

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater