Babystoler kan drepe i bilulykker

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
10/09/2018

(VGNett:) Sitter barnet ditt bakovervendt i en kollisjon, reduseres risikoen for alvorlig skade eller død med 90 prosent. Når barnet sitter forovervendt i en frontkollisjon utsettes det for stor belastning på skulder- og nakkeparti samt hodet. Belastningene kan føre til død eller varige men.

Når barnet utsettes for den samme kollisjonen i bakovervendt barnestol, reduseres belastningen på barnekroppen enormt og overlevelsesmulighetene øker.

Våre advokater bistår deg med trafikkskadesaken!

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater