Best mot nakkesleng

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
04/09/2017

(VG Nett:) I en stor undersøkelse det svenske forsikringsselskapet Folksam har foretatt sammen med International Whiplash Prevention Group, kommer det frem relativt store forskjeller i hvilke bilmerker som beskytter best mot nakkesleng.

Resultatene omfatter 237 bilmodeller, 78 av dem er testet i år. Ni prosent av setene får karakteren dårlig.Alle disse merkenes modeller fikk beste karakter i beskyttelse mot nakkesleng: Alfa Romeo, Audi, BMW, Mercedes, Saab og Volvo.

Dårligst av merkene er Citroën, Suzuki og Daihatsu. Også Ford, Opel og Landrover ligger klart under gjennomsnittet. Disse modellene er dårligst: Opel Agila og Peugeot 308 CC.

Les VG Netts artikkel her

Våre advokater hjelper deg å få erstatning!

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Særlig gjelder dette ved nakkesleng. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden.

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater