"Hilsing" skaper trafikkulykker

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
17/08/2010

(Dagbladet:) «Hilsing» eller «chicken» på amerikansk er en livsfarlig ungdomslek der man legger bilen over i motsatt kjørebane og ser hvor lenge den andre tør å kjøre før han viker unna.

25.juni klokka 23.05 kolliderte to biler front mot front like utenfor Bjerkvik i Nordland. Det var lite trafikk, god sikt og fine kjøreforhold. Kristoffer Hansen (16) var passasjer i den ene bilen.
- Vi så en møtende bil i vårt kjørefelt. Kristian forsøkte og bremse, men den andre bilen bare fortsatte rett mot oss. Til slutt måtte vi vrenge over i motsatt kjørebane. Rett etter svingte den andre bilen tilbake. Da smalt det.

Les Dagbladets artikkel om personskaden etter "hilsing"

Våre advokater bistår deg med krav om erstatning etter trafikkulykke!

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved trafikkskade.

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater