Rundkjøringer gir mange trafikkulykker

To av tre nordmenn har opplevd farlige situasjoner i rundkjøringer. Sjåførene mener imidlertid at det oppstår farlige situasjoner fordi andre sjåfører er usikre på hvordan de skal kjøre.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
30/07/2014

Selv vet vi bedre, viser en ny undersøkelse fra TrygVesta.

I undersøkelsen oppgir 15 prosent at de ofte opplever at andre forårsaker farlige situasjoner i rundkjøringer, mens 51 prosent opplever dette av og til.

Pipen får imidlertid en annen lyd når spørsmålet snus på hodet: Bare to prosent innrømmer at de selv ofte skaper farlige situasjoner i rundkjøringer, mens 14 prosent vedgår at dette skjer av og til.

Våre advokater bistår deg med trafikkskadesaken

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker.

I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved trafikkskade.

Les også våre andre artikler om:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater