Unngå trafikkulykke i sommer

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
23/06/2014

(Trygg Trafikk:) Trafikkulykkene florerer i ferietiden. Siden 2007 har 216 personer omkommet på norske veier i sommermånedene. Hele 9427 mennesker er skadd. Juni, juli og august er de verste ulykkesmånedene i trafikken.

Årsaken til trafikkulykkene er mange, men bl.a. at vi i ferien kjører vi ofte på ukjente steder og under uvante forhold, med mange i bilen. Det er stor trafikk og mange andre trafikanter å ta hensyn til.

Trygg Trafikk har lansert sine sommertips for å unngå trafikkulykker i ferietiden.

Våre advokater bistår deg med trafikkskadesaken!

Alle trafikkskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en trafikkulykke med personskade, noen ganger flere år. Trafikkforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand under hele behandlingstiden, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved trafikkskade.

Les også våre andre artikler:


Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater