Arbeidsulykker drepte 42 i 2009

(E24.no:) I fjor omkom 42 personer på jobb. 11 personer mistet livet i bygg og anleggsbransjen. Tre av disse var tilknyttet Veidekke.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
20/09/2018

9. mai mistet to maskinkjørere på 22 og 50 år livet i en tunnel til et kraftverk i Røldal i Odda kommune. En måned senere omkom føreren (54) da lastebilen han kjørte trolig mistet bremsekraften og kjørte i fjellveggen under arbeid i en tunnel i Jølster i Sunnfjord, skriver Arbeidstilsynet i en rapport de har utarbeidet om dødsulykkene i 2009.

Les artikkelen fra E24 om dødsfall og arbeidsulykker her

Våre advokater hjelper deg med å få erstatning etter arbeidsulykke!

Alle yrkesskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Dette gjelder også landsbruksskader. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en yrkesskade, noen ganger flere år. Yrkesskadeforsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand når de har akseptert at du har fått en yrkesskade, jfr i vår artikkel om dekning av advokatutgifter ved yrkesskade.

Vi bistår klienter over hele landet. Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende samtale om din yrkesskadeerstatningssak.

Les også våre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater