Båtulykke da fritidsbåt grunnstøtte

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Av Codex Advokat og Personskadeadvokater.no
25/04/2010

(Aftenposten:) En fritidsbåt grunnstøtte ved Åros i Røyken kommune like etter klokken 22.00 lørdag den 17.04.2010.

Da politiet kom til stedet viste det seg at det var en 22 fots skjærgårdsjeep med fire personer ombord som hadde kjørt i en brygge utenfor Killingholmen på Skogsborg-siden av sundet.

- To personer er bekreftet omkommet i ulykken. En er hardt skadet, og er nå bragt til Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Morten Erikssom ved Søndre Buskerud politidistrikt til Aftenposten.no ved 01-tiden natt til søndag.

En fjerde person, som politiet tror var føreren av båten, er bragt til legevakten med lettere skader.

Våre advokater hjelper deg med erstatningssaken!

Alle personskader, også etter båtulykker, må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en båtulykke med personskade, noen ganger flere år. Etter skadeserstatningsloven skal du som en del av erstatningen få dekket rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand..

Les også våre andre artikler:

Vi bistår klienter over hele landet.

Finn L Eriksen 2020

Vi bistår deg etter personskade

Alle personskadesaker må håndteres individuelt og på riktig måte for at du skal få den erstatningen du har krav på. Vurderingen kan være til dels kompleks og det er en fordel om man lar seg bistå av en advokat med erfaring fra slike saker. I mange tilfeller kan det ta lang tid å behandle et krav om erstatning etter en personskade, noen ganger flere år. Det ansvarlige forsikringsselskapet plikter å dekke rimelige og nødvendige utgifter til advokatbistand.
Våre advokater